Nieuws

Samenwerking voor verbeterde coördinatie van bedden in de regio

Het RCP is een gezamenlijk initiatief om de verdeling van eerstelijnsverblijfbedden in de regio te verbeteren. Lees meer »

Cliëntenraad Huisarts en Zorg geïnstalleerd

Sinds begin september is de cliëntenraad van Huisarts en Zorg actief. De leden gaan meedenken bij het opstellen van het beleid en brengen vanuit het perspectief van de cliënt advies uit aan de directie. Lees meer »

Welzijn op Recept: we doen het samen!

Met veel enthousiasme blikken wij terug op een succesvolle regiobijeenkomst Welzijn op Recept ‘regionaal waar kan, om lokaal te versterken’. Lees meer »

Terugblik werkatelier 'Samen sterk in zorg en ondersteuning'

Op 13 september zijn we tijdens een werkatelier met partners uit de regio in gesprek gegaan over de toekomst van de huisartsenzorg in samenhang met bredere zorg en ondersteuning. Lees meer »

‘Het is keihard werken maar een prachtig vak’

Corrie de Leeuw en Hannah Thijsen van huisartsenpraktijk Het Trefpunt in Leerdam vertellen over het mooie vak van Doktersassistent en hoe een succesvolle stage kan resulteren in een vaste baan. Lees meer »

Geslaagd werkbezoek van Koning Willem-Alexander bij Rivas

Koning Willem-Alexander bracht vrijdagmiddag 23 juni een werkbezoek aan Rivas Zorggroep. Het bezoek stond in het teken van passende zorg, om de zorg in de toekomst betaalbaar en toegankelijk te houden. Medewerkers van Rivas lieten zien hoe zij zich… Lees meer »

Startschot voor onderzoek nadere samenwerking HAP en SEH

Op 11 april hebben Huisarts en Zorg en het Beatrixziekenhuis van Rivas Zorggroep een intentieverklaring getekend om de samenwerking voor de spoedzorg in de regio te versterken en uit te breiden. Lees meer »

Nieuwe website Huisartsenpost Gorinchem

Op 15 februari is de nieuwe website van de Huisartsenpost Gorinchem live gegaan. Lees meer »

Live met HealthConnected!

Op 30 januari is Huisartsenpost Gorinchem succesvol overgestapt op het HAPIS van HealthConnected Lees meer »

Samen aan de slag om doktersassistenten op te leiden

Huisarts en Zorg en ROC Da Vinci College bundelen de krachten in het tekort aan doktersassistenten in de regio Lees meer »

Huisartsenpost Gorinchem rijdt 100% elektrisch

De Huisartsenpost Gorinchem rijdt als een van de eerste huisartsenposten in Nederland visite met volledig elektrische huisartsenauto’s. Lees meer »